Ons verhaal

Over Eye Make Memories

The story

In 2020 zijn wij begonnen met Memories by Memories. Memories by Memories is gericht op het verzamelen van herinneringen in tijden van rouw en verlies. Gaandeweg kwamen wij er zelf achter hoe leuk het is om je herinneringen tastbaar te maken. Wij verzamelden onze ‘vriendinnen’ herinneringen in een Memory Box. Deze noemden wij de Make Memories Box.

Onze passie voor edelstenen deelden wij al met elkaar. De mooie betekenissen van de stenen verwerkten wij in eerste instantie alleen in onze sieraden en bij de Memory Box. Wij zouden wij niet zijn als we dit zouden laten uitgroeien tot een nieuw concept. Zo is EYE Make Memories ontstaan.

Ben je opzoek naar mooie relatiegeschenken? Organiseer je een event, bruiloft, babyshower of een ander leuk feest en ben je opzoek naar bijzondere geschenken? Neem contact met ons op (hyperlink). Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op om de mogelijkheden te bespreken.

Onze collectie is ook beschikbaar voor B2B. Vul dan onderstaand formulier in, stuur een mail naar info@eymakememories.nl. Een afspraak op ons kantoor in Bussum is ook mogelijk. De koffie en thee staan klaar