Blog

Nieuwe Maanfase

amethist

Nieuwe Maanfase, tijdens deze fase is de maan niet te zien vanaf de aarde. De maan staat in deze periode tussen de Zon en de Aarde instaat. De nieuwe maan staat voor een nieuw begin, een mooi moment om stil te staan bij de doelen die je wilt manifesteren en hoe jij je de komende periode wilt voelen.

Leg jouw favoriete edelstenen klaar, een pen en een mooi schrift om jouw nieuwe intenties in op te schrijven. Wij gebruiken een speciaal schriftje alleen voor de nieuwe maan. Wij gebruiken vaak een rozenkwarts of een aquamarijn. Volgens de kenners is de aquamarijn de ideale steen tijdens de Nieuwe Maanfase. Voel wat jij nodig hebt dat is ons motto.

Brand een mooie witte kaars in de ruimte waar jij jouw intenties gaat schrijven. Wit staat voor zuiverheid, maanenergie en spirituele kracht. Een seleniet theelichthouder is ook mooi om te branden. Het licht wat door de seleniet heen schijnt is helder en liefdevol. Seleniet is een spirituele steen, heeft een ontspannende werking. Iets wat erg prettig is voor de meditatie.

Schrijf in jouw New Moon schrift op wat je dromen en doelen zijn voor de komende maand. Schrijf deze zo specifiek mogelijk op. Richt je op wat je wilt en niet op wat je niet wilt in deze komende maancyclus. Door op te schrijven wat je wel wilt begin je al met een positieve focus op jouw doelen.

Hoe je jouw intenties schrijft lees je hier

Mediteer een paar minuten voordat je gaat schrijven zodat je tot rust komt en echt gaat voelen. Visualiseer wat je wilt en niet wat je niet wilt. Wees realistisch in jouw dromen.

Bedank het Universum, jezelf en de liefdevolle mensen om je heen